SEARCH
Current Location:
>
>
>
> Esaote MyLabSeven

Esaote MyLabSeven

Tags: Ultrasound

(4)

Domas

Esaote MyLabSeven

September 10, 2018 10:14

Hello,
I'm having an issue with Esaote MyLabSeven ultrasound system. When I try to turn it on the on/off LED indicator (button) blinks 3 times but the system won't turn on. The battery is charging. There is also 19V voltage from power supply front boards rack. Any help would be appreciated.

Log inor Register

to rate and post a comment

(64)
(5)

Nikolai.Kuzhel

re: Esaote MyLabSeven

September 11, 2018 09:25

Did you try to turn on without battery?

Log inor Register

to rate and post a comment

(4)

Domas

re: re: Esaote MyLabSeven

September 12, 2018 09:46

Yes, I tried it, the issue remained the same

Log inor Register

to rate and post a comment

(2)

mideas

re: Esaote MyLabSeven

September 11, 2018 09:27

Dear,

it seems the PCB rack is broken.

Usually the replacement is required.

Brgds,

Mitja

Log inor Register

to rate and post a comment

(4)

Domas

re: re: Esaote MyLabSeven

September 12, 2018 09:47

It seems to me that the PCB rack consists of Probe Adapter, Front End board and Back End board. Which one of these do You suggest to replace? Or do I need to change the whole front boards rack? Thank you.

Log inor Register

to rate and post a comment

(64)
(5)

Nikolai.Kuzhel

re: re: re: Esaote MyLabSeven

September 14, 2018 09:05

May be Com Express module is broken.

Log inor Register

to rate and post a comment

Your #1 Source For Everything Ultrasound!

Redstone Healthcare - Exceptionalism is what we do. Offering new and reconditioned ultrasound systems, transducers, parts and service nationwide from machines to transducers, C-arms and more! CALL 1-844-2-Redstone DOTmed Certified DOTmed 100

 

advertisement

 

advertisement
advertisement
Access and use of this site is subject to the terms and conditions of our LEGAL NOTICE & PRIVACY NOTICE
Property of and Proprietary to DOTmed.com, Inc. Copyright ©2001-2018 DOTmed.com, Inc.
ALL RIGHTS RESERVED