SEARCH
Current Location:
>
>
> Problem on echographic Medison X8

Problem on echographic Medison X8

(2)

ould el vally MOHAMED LEMINE

Problem on echographic Medison X8

August 12, 2017 04:42

My echograph turns on normally after a while I hear a click like a probe change and the display shows as if there is no probe and the light behind the echograph displays ovp in orange instead of the normal light in green. Thank you in advance for the diagnosis

Log inor Register

to rate and post a comment

(30)
(4)

Juan Antonio Ramirez Ramirez

re: Problem on echographic Medison X8

August 13, 2017 02:08

Kind of difficulty do you have photos or video

Log inor Register

to rate and post a comment

(2)

ould el vally MOHAMED LEMINE

re: re: Problem on echographic Medison X8

August 14, 2017 10:25

I couldn't send you photos on the forum , can i have your personal Email to send you images ?

Log inor Register

to rate and post a comment

(30)
(4)

Juan Antonio Ramirez Ramirez

re: re: re: Problem on echographic Medison X8

August 15, 2017 10:27

Rcdbs29@hotmail.com

Log inor Register

to rate and post a comment

(27)
(1)

Nikolai.Kuzhel

re: Problem on echographic Medison X8

August 13, 2017 02:08

Please, send me photos of your problem to nikolaikuzhel@yandex.ru

Log inor Register

to rate and post a comment

Sterilization Equipment Specialists - Click to Shop or Call 877-561-0500

Our Mission: To be the most trusted resource in the sterilization market, dedicated to the advancement of our employees, clients, & suppliers. Our Focus: New & Refurbished Sterilizers & Autoclaves. TRADE-INS WELCOMED! DOTmed Certified DOTmed 100

 

 

 

Access and use of this site is subject to the terms and conditions of our LEGAL NOTICE & PRIVACY NOTICE
Property of and Proprietary to DOTmed.com, Inc. Copyright ©2001-2017 DOTmed.com, Inc.
ALL RIGHTS RESERVED