Siemens X300 Ultrasound - Service Technicians Forum

siemens x300 ultrasound

Tags: Ultrasound, SIEMENS

(20)
(1)

kev

siemens x300 ultrasound

November 30, 2018 09:34

have siemens x300 ultrasound that hangs on bootup at component initialization , I do not see a battery on the system

Log inor Register

to rate and post a comment

(21)
(5)
(3)

Boris Kolaric

re: siemens x300 ultrasound

December 01, 2018 01:21

Please explain the problem more detailed. Could be anything.. from hdd/software to boards...first test hdd/reload sw.
kobris@gmail.com

Log inor Register

to rate and post a comment

(97)
(4)

Vimal Prakash Tripathi

re: re: siemens x300 ultrasound

November 27, 2019 04:50

Dear,
I have a Siemens Acuson x300 Ultrasound machine and for some reason I keep getting a "Imaging Initialization failed. System is restarting automatically". I have turned off the machine numerous times but keep getting the same error message. I hve changed the version of the system from 7.5.05 to 7.5.04,wat will be reason will you help me out.

Thanks
Vimal

Log inor Register

to rate and post a comment

(82)
(6)
(6)

Alfred M. Brown

re: siemens x300 ultrasound

December 01, 2018 01:21

Is this the same as the siemens Acuson X300?

Log inor Register

to rate and post a comment

Repairs for less with FREE Transducer EVALS! CALL NOW 1-888-838-7488

If you have a broken or defective probe, why not attempt to repair before purchasing? This could save you $1,000’s! With a free evaluation we can let you know the cost of repair if applicable. Call today: 1-888-838-7488 Email: sales@sentinelimaging.net

DOTmed Certified
advertisement

 

advertisement

 

advertisement

 

advertisement