Ge Ct Hispeed NxI - Service Technicians Forum

GE CT HiSpeed NX/i

Tags: CT, GE

(31)
(5)
(2)

Mario Icherenski

GE CT HiSpeed NX/i

October 15, 2013 07:14

Dear All,
Has anyone had a similar problem? Morning after warming up scout starts and stops. Axial scan no problem. While performing the checks, after about 1 hour, the CT starts to operate normally and works all day. If the CT does not turn off, works without problem.
These are basic errors:
HW Error: NDB_A Raw Data Asquisition Error. Error: 200002305.
DASINF Error: NDB_ A Continious Bad Raw detected and Scan is going to aborted. Check ststus LED on DASINF. Error: 188415.
Thanks in advance.

Log inor Register

to rate and post a comment

(141)
(20)

Wang Zhixuan

re: GE CT HiSpeed NX/i

October 15, 2013 09:30

As you said you should first check the DAS in this CT scanner.Could you check it by yourself? Where are you in?
If you have difficult please tell me.

Best regards.

Mr.Wang zhixuan
email:362689810@qq.com

1 person liked this
Log inor Register

to rate and post a comment

(3)

(1)

Arbab Haider

re: re: GE CT HiSpeed NX/i

January 02, 2020 09:45

Hi Wang,
After having NPR error at start-up Power On Test, I decided to do LFC on my Hispeed nxi. OS 6.04 version.

But despite several lfc tries, I should get Preconfig icon during Application sw load after 100% completion, but it stays on 99% for 7-8 mins then no auto reboot and returns to Iris screen but there's no preconfig icon..

All loading so far has been smooth.. what do you think could be the issue? Solution?

Thanks a lot !

Arbab

Log inor Register

to rate and post a comment

(190)
(14)
(8)

Carlos Duran

re: GE CT HiSpeed NX/i

October 15, 2013 09:30

This is a communication problem of data transfer from DAS to console. Check signals from DaS to OGP, and DAS to TGP. Check brushes too.

1 person liked this
Log inor Register

to rate and post a comment

(86)
(1)

roger dussart

re: re: GE CT HiSpeed NX/i

October 16, 2013 08:21

also transcever and receiver

Log inor Register

to rate and post a comment

(14)

wilfredo Elias mendoza Chirinos

re: GE CT HiSpeed NX/i

January 10, 2020 10:05

Did you solve it? I have the same problem right now if it's so, could you share your expirience with me?

Log inor Register

to rate and post a comment

(303)
(54)

Gabriel Cool

re: re: GE CT HiSpeed NX/i

January 13, 2020 10:22

Problem with detectors or DAS. When you make warmUp system check conditions of detectors. And if there any problems they stopped scan. At first check detectors, then make calibrations

Log inor Register

to rate and post a comment

Technical Assistance & Parts for CT Scanners 24h/7 days Call 813-925-1314

ElsMed engineers are located in four different countries. 24 hour response time to any service call. Service agreement provided for end-users range from a 6 month period to a 3 year period and covers all system spare parts.

DOTmed Certified DOTmed 100
advertisement

 

advertisement

 

 

advertisement

 

advertisement